Laden Activiteiten
Dit activiteit is voorbij.

Soosochtenden.

De soosochtenden worden, zoals vanouds, gehouden op de dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur. In een gastvrije ”huiskamer” van de pastorie is er tijd voor een praatje, kan men een kopje koffie of thee drinken, een praatje maken, de krant kan lezen of een spelletje kan doen.

Gewoon een plek waar niets hoeft en van alles kan en waar je met andere Loilse ouderen in contact komt. Deelname is gratis, u betaalt alleen een klein bedrag voor de koffie en thee.

Zeker voor ouderen is het belangrijk om te blijven deelnemen aan het dagelijks leven en anderen te ontmoeten in de eigen buurt.  De soos van SPOL speelt ook in op de ontwikkeling van ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te willen blijven wonen met aandacht en zorg voor elkaar en met behulp van zorg in de thuissituatie.

Bent u slecht ter been en niet staat om zelf te komen, laat dit dan weten, en er wordt samen een oplossing voor het vervoer gezocht.

Voor meer informatie neem dan contact op met Willemien Derksen, telefoon 0316-224748 of email: willemien.derksen@hotmail.com

Gegevens

Datum:
30 november
Tijd:
09:30 - 11:30

Organisator

SeniorenPlatform Loil (SPOL)

Locatie

Pastorie Loil
Wehlseweg 38
Didam, Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.parochiegabriel.nl/loil/loil.html
Ga naar de bovenkant