De run is intussen uitgegroeid tot een regionaal evenement met de verwachting dat er komend jaar ruim 800 deelnemers zullen zijn. Er is een maximum ingebouwd van 850 deelnemers.

Op het buitenterrein van de Westernboerderij in Greffelkamp is intussen een kleine run mogelijk, in combinatie met andere arrangementen. Ook zal het dit jaar voor sponsoren en andere groepen mogelijk zijn om op de zaterdag voor de run (27 juni a.s.) een speciaal survivalarrangement te boeken. Zie hiervoor ook www.westerboerderij.nl. Dit om de samenwerking met onze hoofdsponsor extra glans te geven.

De voorbereidingen van de Westernboerderij Survival 2015 zijn al weer in volle gang. Vanaf woensdag 1 april is de inschrijving geopend. De kosten bedragen net als de run van vorig jaar € 9,00 per persoon. Hiervoor ontvangt de deelnemer een T-shirt en een zeer gevarieerd survivalparcours met spectaculaire uitdagingen.

De run zal dit jaar worden gehouden op zondag 28 juni 2015 en valt weer samen met de sfeermarkt die door muziekvereniging Amicitia wordt georganiseerd.

Zie voor inschrijving en verdere informatie over onze run www.survivaloil.nl

Heb je interesse om je aan te sluiten bij onze bouwploeg, stuur dan een mailtje naar Onne via parcours@survivalloil.nl

Wil je je al opgeven als vrijwilliger, stuur dan een mail naar Melvin via vrijwilligers@survivalloil.nl

Tot ziens op 27 of 28 juni.

De organization.