Concert WhatEverHappens in ’t Hart van Loil

Laden Activiteiten

De allerlaatste kans… WHATEVERHAPPENS

Muziektheatergroep WhatEverHappens speelt op zaterdagavond 8 juli de allerlaatste voorstelling van de succesvolle productie ‘Ongekend’ in ‘t Hart van Loil.

‘Ongekend’ speelde begin 2020 in Het Musiater in Zevenaar, en in januari en februari van dit jaar in de Dorpskerk in Hummelo. In totaal trok de voorstelling al meer dan 500 bezoekers. Het publiek gaf telkens aan een bijzondere avond meegemaakt te hebben; ”Prachtige combinatie van tekst en solozang aangevuld met perfect in balans zijnde samenzang. Puur en zuiver. Natuurlijk en vanzelfsprekend. Met veel humor en hier en daar een traan.”

In ‘Ongekend’ komen kanten van WhatEverHappens aan het licht die tot nu toe zorgvuldig verborgen bleven. De acht eigenzinnige persoonlijkheden delen in elk geval één passie: Muziektheater. Geen toneel, geen liedjesprogramma, maar een muziektheatervoorstelling waarin Nederlands- en Engelstalig repertoire theatraal wordt gebracht. In verrassende arrangementen, al dan niet begeleid op onder andere piano en gitaar. De voorstelling is geregisseerd door Nelleke Verweij (neelproductions.nl) en de arrangementen zijn van Zwaan Stam (zwaanstam.nl).
De voorstelling ‘Ongekend’ is de 4e avondvullende theaterproductie van WhatEverHappens. WhatEverHappens speelt daarnaast regelmatig op festivals en bijzondere gelegenheden. Ook introduceerden zij de ‘Muzikale Menukaart’. Een concept waarbij de gasten behalve de gangbare menukaart kunnen kiezen uit het enorme palet van ‘smaken en gerechten’ van het in meer dan 20 jaar opgebouwde veelzijdige repertoire. Het muzikale gerecht wordt speciaal voor de gast aan tafel geserveerd

WhatEverHappens organiseerde afgelopen maart, samen met ‘t Hart van Loil, een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije. In een uitverkochte kerk haalden ze meer dan 3600 euro op voor giro 555.

De aller- allerlaatste twee voorstellingen van ‘Ongekend’ zijn te beleven in Doesburg (podium Doesburg, voorheen Gasthuiskerk, 24 juni, 20.15 uur) en in ‘t Hart van Loil, zaterdagavond 8 juli, 20.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt €16,50.
Kaarten en meer informatie zijn te vinden op: www.whateverhappens.nl

Gegevens

Datum:
8 juli 2023
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

‘t Hart van Loil, kerk
Wehlseweg
Didam, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant