Hoi allemaal. Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Jadey Sanders, 15 jaar en woon in Loil. Ik zit op het Liemers college Didam en mijn droom is later politie agente te worden. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Klaarstaan voor een ander.

Op 21 september ben ik gescout om mee te doen aan Miss Teen of Gelderland. Er werd mij gevraagd of ik zin had in een nieuw avontuur. Wel spannend, maar in overleg met papa en mama heb ik besloten mee te doen.
Omdat ik nu finalist ben van Gelderland, ben ik druk bezig met de voorbereiding. Iedere zondag ga ik trainen. Ik leer catwalk lopen, bootcamp, make-up trainingen en choreografie. Dit is bij club Pellikaan in Apeldoorn. Er is regelmatig een fotoshoot die door een fijne fotograaf Martin van Tweel light zone photography gedaan wordt. Tijdens de trainingen krijg ik leuke goodies van Charlies en brows by Ellis. Ik moet me zelf op kunnen maken en verzorgen. Dit heb ik geleerd van Puck van Just pretty by Puck. Ik krijg veel zelfvertrouwen door alles wat ik leer.

Het maakt niet uit wat een ander van mij vindt, ik blijf gewoon mezelf. Dat wil ik graag iedere jongere meegeven. Tijdens deze wedstrijd gaat het er niet alleen om of je mooi bent aan de buitenkant, maar zeker ook of je een mooi mens bent aan de binnenkant. In de finale kan ik meedoen voor de mooie titel Miss Teen, maar ik kan ook een mooie Don Souris fatbike winnen als ik Miss La Souris wordt.

Help je mij dichter bij de titel? Stem op mij via sms naar 3010 (Poll Gelderland Jadey) Doe dit gerust vaker. Let op, dit kost 1,10 per sms. A Ik hoop de titel te winnen van Miss Teen of Gelderland en daarna door te gaan naar de verkiezing Miss Teen of the Netherlands.