Na een fijne en zonnige vakantie zijn alle groepen op de St Jozef weer gestart. Dankzij de oudervereniging en diverse sponsoren stond er voor tussen de middag een heerlijke lunch op het programma. Gezamenlijk buiten genieten van een broodje en lekker wat drinken in de zon. Donderdag 3 september hebben alle groepen zich buiten met een yell, dans of lied voorgesteld aan de ouders en andere belangstellenden. We gaan samen met team, ouders en kinderen weer voor een mooi en leerzaam schooljaar tegemoet.

Nieuwe schoolgids en kalender
Op onze website www.stjozefloil.nl is onze nieuwe schoolgids te vinden. U krijgt hierin een goed beeld van onze school en hij staat ook vol praktische informatie.
Wat we dit schooljaar allemaal gaan doen is ook terug te vinden in deze handige schoolgids. Uitprinten en op de koelkast hangen.
Heeft u na het lezen van de gids interesse gekregen in onze school en heeft u een zoon/ dochter wie komend schooljaar (of het schooljaar daarop) 4 wordt en naar school kan en mag, neem dan contact met ons op. U krijgt dan een rondleiding en een kennismakingsgesprek.
Basisschool St. Jozef

Telefoon 0316-223875; basisschool@stjozefloil.nl; www.stjozefloil.nl