Ook dit jaar organiseert het Oranjecomité van “Loil-Vooruit” op 27 april weer een gezellig koningsfeest voor jong en oud. Hiervoor wordt ons kerkplein omgebouwd tot “koningsplein” met diverse activiteiten. Alle kinderen en ouders van Loil en omstreken zijn van harte uitgenodigd.
Het programma begint om 12:00 uur op het kerkplein waarna we met muziek en versierde fietsen door Loil trekken. Na terugkomst op het dorpsplein is er een gezellige lunch die, net als de andere versnaperingen, voor de kinderen natuurlijk gratis is. Als je niet op de Loilse Daltonbasisschool St. Jozefschool zit en wilt meedoen met de versierde fietsen optocht, kun je hiervoor een “ fiets-versier pakketje” ophalen bij Henrie Wenting (tel. 06-83115017)

Naast de klassiekers “Heel Loil Bakt”, diverse spellen en het springkussen is er dit jaar het: “Loils potjes schieten” waarbij leuke prijzen kunnen worden gewonnen.
Zoals gebruikelijk begint om 13.30 uur de altijd spannende schietwedstrijd voor volwassenen. Naast deze wedstrijden, zal er dit jaar ook gestreden worden om de Keizerstitel bij het keizerschieten en keizerringsteken.

Natuurlijk wordt ook voor de dorstige en hongerige mens weer goed gezorgd.

Tot Koningsdag in Loil!